Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Başkaca gri beyaz ev bark dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav soluk dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle daha yaklaşabilirsiniz.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması bina etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Derin antrasit rengi, ayan antrasit rengine kıyasla enikonu hararetli bir renktir. Baskın bir renk olamsının canipı aralık öteki başat renklerle de enikonu düzgün bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve diğer metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

antrasit duvar boyas Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere oranlı hizmeti esenlamaktadır.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her bitirme arasında yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak için yeterince kurumalıdır.

Antrasit, birbunca tonu ve tonu olan antrasit gri dekorasyon çok yoğun bir gri renktir. Evinizde ince bir hava görüntülemek istiyorsanız, koyu gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız açıkça gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya antrasit gri boya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Albenili detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen dâhilindeki bir modern şıklığı ortaya çıayalr.

Gri pembe hane dekorasyonu sebebiyle düz ve kıvrak enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, son kânun gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşsemtız bağırsakin başkaca konum araştırmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkler modern dekorasyon usulı ile canımızda elan bir araba vaziyet edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page